Shadows Reverb

Tämä vahvistin perustuu pitkälti Vox AC-30 putkivahvistimen kytkentään omilla Bluetone-modeillamme lisättynä. Vahvistimen ulostuloteho on 4xEL84-putkilla n. 15-30 W riippuen dynaamisen päätetehon säätimen (Variac) asennosta). Vahvistin on tehty kokonaan käsityönä. Kuvien vahvistin on varustettu 2×10″ Celestion Gold Alnico kaiuttimilla, jousikaiulla sekä päätetehon dynaamisella säädöllä (Variac).

Tavoitteena oli suunnitella ja rakentaa vahvistin, joka on kooltaan alkuperäistä pienempi ja kevyempi, ja joka kuitenkin kuulostaa yhtä hyvältä kuin esikuvansakin. Vahvistimen kotelon fyysiset mitat ovat L=63 cm K=48 cm S=22 cm ja paino vain n. 17,5 kg. Vahvistimen jousikaiku perustuu omaan suunnitteluun tuottaen erittäin laajan ja syvän kaikuefektin. Vahvistimen PPIMV Master Volumella ja Variacilla saadaan vahvistimen päätetehoa säädettyä siten, että siitä saadaan päätesäröä myös todella pienillä äänenpaineilla.

Vahvistin sisältää vakiovarusteena 3-asentoisen Bass Cut-säädön, jousikaiun, biasmoduloidun tremolon, päätetehon Variac-säädön sekä suojahupun. Kuvien vahvistin ei poikkeuksellisesti sisällä tremoloa.

Hinnasto

– Combokotelo normaalitolexilla päällystettynä 2×10″ Celestion Gold Alnico kaiuttimilla 1950 €
– Combokotelo normaalitolexilla ja 2×10″ WGS Green Beret kaiuttimilla 1700 €
– Nuppiversio normaalitolexilla päällystettynä 1700 €
Jos haluat kotelon aidolla tweedillä tai jalopuusta, pyydä tarjous siitä erikseen.

Ominaisuudet, jotka sisältyvät perushintaan
– Tremolo
– Jousikaiku
– PPIMV (Post Phase Inverter Master Volume)
– Variac (Päätetehon dynaaminen säätö)
– Kotelon suojahuppu

Lisäominaisuudet
– Bufferoitu efektilenkki 100 €
– Säädettävä Line Out xlr-tai jakkiliittimellä 80 €

Nämä hinnat sisältävät 24 % alv:n ja ovat voimassa toistaiseksi.

Ääninäytteet lisätään lähitulevaisuudessa. Niitä odotellessa voit lukea tämän artikkelin ja kuunnella sen ääninäytteet. https://kitarablogi.com/

 


Copyright© Bluetone 2017 | Site design by Vladimir Halinen