Wizard

Bluetone Wizard on 2-kanavainen tinkimätön, point-to-point-periaatteella rakennettu täysputkivahvistin, jossa on omat äänenvärinsäätönsä molemmille itsenäisille etuastekanaville, kanavanvaihto jalkakytkimellä sekä säädettävä efektilenkki. Vahvistimen suunnittelun tavoitteena oli rakentaa isosaundinen, mutta pienikokoinen ja kevyt täysputkivahvistin. Comboversion strategiset mitat ovat L= 44 cm, K=45 cm ja S=24 cm sekä paino on n. 12 kg.

Clean-etuastekanava perustuu Fender Twin/Deluxe-maailmaan. Se sisältää Volume, Low-/High-kytkimen, Treble, Middle ja Bass-säätimet. Kanava on hyvin lämminsaundinen tuottaen Fender-henkisen säröttömän äänimaailman, joka menee kuitenkin kovaa soitettaessa jonkin verran rosolle.

Crunch-etuastekanava perustuu osittain modattuun Marshall JCM800/2204-maailmaan ja osittain omaan suunnitteluun. Se sisältää Gain, Treble, Middle, Bass ja Master-säätimet sekä 3-asentoisen Boost-kytkimen, jolla voidaan lisätä/vähentää kanavan säröytymistä. Gain ja Master-säädin+Boost-kytkin kombinaatiolla tämä etuastekanava taipuu kevyistä rosoista aina ulvoviin rankasti yliohjattuihin lead-saundeihin.

Vahvistimessa on lähtötason säädöllä ja jalkakytkimellä varustettu putkiefektilooppi.

Pääteaste on katodibiasoitu ja varustettu 2x6V6GT-putkilla. Se perustuu omaan suunnitteluun. Ulostuloteho näillä pääteputkilla on n. 15 W riippuen särön määrästä. Tässä vahvistimessa ei voida käyttää muita kuin 6V6GT-pääteputkia ilman erillisiä muutoksia vahvistimen rakenteeseen. Koska pääte on katodibiasoitu, ei pääteputkia tarvitse biasoida niiden vaihdon yhteydessä. Kaikissa etuasteissa ja vaiheenkääntäjässä käytetään 12AX7/ECC83-putkia. Tasasuuntaus on toteutettu diodeilla.

Vahvistimen saa tarvittaessa nuppina tai combona tolex-päällystyksellä tai jalopuukotelolla.
Vahvistimeen lisähintaan saatavat lisäominaisuudet on lueteltu alla. Pyydä tarvittaessa tarjous haluamastasi vahvistinkokonaisuudesta.

Hinnasto

Wizard Head
– Normaalitolexilla päällystettynä 1450 €.
– Petsatulla ja lakatulla tweedillä päällystettynä 1550 €.
– Jalopuisena (mahonki/nyatoh) 1700 €.
– Bufferoitu, jalkakytkintoiminen putkiefektilenkki lähtötason säädöllä sisältyy yllämainittuihin hintoihin.

Wizard Combo
– Normaalitolexilla päällystettynä 1650 €.
– Petsatulla ja lakatulla tweedillä päällystettynä 1750 €.
– Jalopuisena (mahonki/nyatoh) 1900 €.
– Bufferoitu, jalkakytkintoiminen putkiefektilenkki lähtötason säädöllä sisältyy yllämainittuihin hintoihin.
– Combo sisältää 12″ 50 W WGS Black Hawk Alnico kaiutinelementin

Lisäominaisuudet:
– PPIMV (=Post Phase Inverter Master Volume) sisältyy hintaan
– VVR (Dynaaminen päätetehon säätö) 80 € (Tätä en välttämättä suosittele vahvistimen 2-kanavaisuuden ja pienen ulostulotehon takia)
– Tremolo 120 €
– Säädettävä Line Out 8 xlr-liittimellä 80 €
– Kotelon suojahuppu Head 50 € ja Combo 60 €

Nämä hinnat sisältävät 24 % alv:n ja ovat toistaiseksi voimassa.

Ääninäytteitä


Copyright© Bluetone 2017 | Site design by Vladimir Halinen