Plexi Jr

Tämä pieni täysputkivahvistin on tarkoitettu lähinnä koti- ja harjoituskäyttöön/studioäänityksiin vaikka se “nupit kaakossa” riittääkin volyymiltaan jopa leadien soitteluun rock-bändin kanssa. Vahvistimen 3x12AX7/ECC83-etuaste perustuu pitkälti Marshall JMP50/Plexi-maailmaan ja osittain omaan suunnitteluun. Siinä on 2xNOS6AK6-pääteputkilla toteutettu päätevahvistin, joka tuottaa n. 2-3 W päätetehon särön määrästä riippuen.

Vahvistimessa on yksi sisäänmenojakki, joka on sisäisesti jumpperoitu Normal- ja Bright-kanaviin, joilla on omat Volume-säätönsä. Volume-säätimillä voidaan “miksata” kummankin kanavan tasoa halutusti. Vahvistimessa on yksi yhteinen kolmialueinen äänenvärinsäätöyksikkö (Treble, Middle, Bass), PPIMV (Post Phase Inverter Master Volume) Master Volume sekä pääteasteen dynaaminen VVR-tehonsäätö. Edellämainituilla säädöillä voi vahvistimen särösaundeja sekä päätetehoa muokata melkein rajattomasti. Vahvistimesta saa helposti ulos yliohjatun Plexi Marshallin särösaundit makuuhuonevoimakkuuksilla ilman, että naapurit häiriintyvät liian kovan metelin takia.

Hinnasto

Plexi Jr. Head
– Kotelo normaalitolexilla päällystettynä 950 €
– Aidolla petsatulla ja lakatulla tweedillä 1050 €
– Mahonkisella öljytyllä jalopuukotelolla 1150 €

Lisäominaisuudet
– Bufferoitu efektilenkki 100 €
– Säädettävä Line Out xlr-liittimellä 80 €
– Kotelon suojahuppu 50 €

Plexi Jr. Combo 1×12″ kaiutinelemetillä
Vahvistimen saa myös combo-versiona. Sen hinta riippuu osaltaan käytettävästä kaiutinelementistä. Jos combo-malli kiinnostaa, pyydä siitä erillinen tarjous.

Nämä hinnat sisältävät 24 % alv:n ja ovat voimassa toistaiseksi.

Ääninäytteitä


Copyright© Bluetone 2017 | Site design by Vladimir Halinen