Bugaboo

Bluetone Bugaboo on 2-kanavainen uuden ajan point-to-point-periaatteella rakennettu täysputkivahvistin, jossa on omat äänenvärinsäätönsä molemmille itsenäisille etuastekanaville ja kanavanvaihto jalkakytkimellä. Vahvistin on suunniteltu vastaamaan perinteisten musiikkityylien vaatimusten lisäksi myös ns. modernin metallimusiikin eri tyylilajeihin säröominaisuuksiensa osalta.

Clean-etuastekanava perustuu modattuun Fender-maailmaan. Se sisältää Volume, Low-/High-kytkimen, Treble, Middle, Bass ja Master Volume-säätimet. Kanava on hyvin lämminsaundinen tuottaen Fender-henkisen säröttömän äänimaailman, joka menee kuitenkin kovaa soitettaessa jonkin verran rosolle.

Crunch-etuastekanava perustuu täysin omaan suunnitteluun. Se sisältää Gain, Treble, Middle, Bass ja Master-säätöjen lisäksi joukon muita säätimiä, joilla kanavan säröytymistä voidaan muokata “old school”-henkisestä särömaailmasta nykymetallin scooped-tyyppisiin särösaundeihin. Lisäsäätimet ovat: Bite, Freeze, Tomb, Treble Shift, ja Raw.

Efektilenkki: Vahvistin sisältää vakiovarusteena lähtötason säädöllä varustetun, bufferoidun efektilenkin, jota voidaan käyttää tarvittaessa myös clean boostina. Efektilenkin saa valinnaisesti jalkakytkimellä tai etupaneelin kytkimellä.

Kaikissa etuasteissa ja vaiheenkääntäjässä käytetään 12AX7/ECC83-putkia.

Pääteasteen saa valinnaisesti millä tahansa octal-kantaisilla pääteputkilla kuten 2x6V6GT, 2x6L6GC, 2xEL34, 2xKT88 jne. tai haluttaessa myös neljän pääteputken versiona tehonpuolituskytkimellä. Ulostuloteho vaihtelee putkityypistä riippuen välillä 20-60 W/2 pääteputkea ja 40-180 W/4 pääteputkea. Pääteputket tulee biasoida vaihdon yhteydessä. Vahvistimessa on vakiovarusteena pääteputkien ulkopuolinen mittauspiste. Bluetone Bias Rate-mittarilla pääteputkien vaihto ja biasointi sujuu todella helposti. Pääteaste sisältää seuraavat säädöt: PPIMV Master Volume (vaiheenkääntäjän jälkeinen master, jolla saadaan päätesäröä aikaan myös pienillä äänenvoimakkuuksilla), Presence, Resonance.

Vahvistimeen saa haluttaessa 2+2 pääteasteen. Tämä tarkoittaa sitä, että kummallekin etuastekanavalle on oma, vapaasti valittava pääteputkiparinsa omalla ppimv master volumella. Pääteputkipari vaihtuu samalla kun etuastekanavaa vaihdetaan.

Vahvistimen saa tarvittaessa nuppina tai combona tolex/-tweed päällystyksellä tai jalopuukotelolla. Combo-version hinta riippuu myös valittavista kaiutinelementeistä. Pyydä siitä tarvittaessa erillinen tarjous.

Vahvistimeen lisähintaan saatavat lisäominaisuudet on lueteltu alla. Pyydä tarvittaessa tarjous haluamastasi vahvistinkokonaisuudesta.

Vahvistimen saundiklipit lisätään lähitulevaisuudessa.

Hinnasto

Bugaboo Head
– Normaalitolexilla päällystettynä ja 2x6V6GT/6L6GC/EL34-pääteputkilla 1800 €.
– Petsatulla ja lakatulla tweedillä päällystettynä 1900 €.
– Jalopuisena (mahonki/nyatoh) 2050 €.
– Normaalitolexilla 4 pääteputkella ja tehonpuolituskytkimellä 2000 €.
– Lakatulla tweedillä 4 pääteputkella ja tehonpuolituskytkimellä 2100 €.
– Jalopuukotelolla 4 pääteputkella ja tehonpuolituskytkimellä 2250 €.
Bufferoitu putkiefektilenkki lähtötason säädöllä sisältyy yllämainittuihin hintoihin.

Lisäominaisuudet:

– 2+2 pääteaste 220 €
Bluetone Bias Rate mittari 120 € vahvistimen tilauksen yhteydessä, muutoin 150 €
Bluetone Auto Bias Control pääteputkien biasointiin ja valvontaan (sis. mittarin) 180 €
Bluetone Auto Bias Control mittari korvaa Bluetone Bias Rate mittarin. ABC valvoo ja säätää pääteputkien biakset automaattisesti. Pääteputkien vieressä on myös led-valot, jotka osoittavat pääteputkien kunnon. ABC:llä varustetussa vahvistimessa voidaan käyttää sovittamattomia pääteputkia.
– Tremolo 120 €
– Säädettävä, balansoimaton Line out xlr-liittimellä 80 €
– Jousikaiku clean-kanavaan 250 €
– Kotelon suojahuppu 50 €

Nämä hinnat sisältävät 24 % alv:n ja ovat toistaiseksi voimassa.

Ääninäytteitä vahvistimesta.

Clean:

80s hard rock:

Metal Rhythm:

 


Copyright© Bluetone 2017 | Site design by Vladimir Halinen