Bluetone

Bluetone filosofia: Asiakkaiden tarpeet ovat erilaisia, joten suunnittele ja valmista käsityönä maailmanluokan putkivahvistimet vaativien kitaristien ja basistien yksilöllisiin tarpeisiin. Tee se kuitenkin järkevällä hinnalla. Käytä vain parhaita ja laadukkaimpia komponentteja (Hammond, Trafomic, Alpha, CTS, Mallory, Sozo, F+T, EvoxRifa ym.) ja hyödynnä yli neljän vuosikymmenen kokemus elektroniikasta sekä kitaransoitosta että bändisoitosta. Ole innovatiivinen ja yhdistele hyväksikoettuja perinneratkaisuja ennakkoluulottomasti uuden teknologian suomiin mahdollisuuksiin.

Bluetone Amps/Dulcinea Oy on täysin suomalainen yritys, jonka putkivahvistimissa käytetään lähtökohtina omaa osaamista ja maailman huippuvalmistajien kokemuksia. Näiden avulla rakennetaan asiakkaan tarpeiden mukainen ja yksilöllinen vahvistin tai kaiutinkaappi. Kaikki Bluetone vahvistimet ja kaiutinkaapit valmistetaan boutique-periaatteella käsityönä käyttäen vain laadukkaita komponentteja. Osa vahvistin- ja kaiutinmalleista on testattavissa pajallamme tarvittaessa.

Sovellamme vahvistimiimme myös uutta teknologiaa ja omia teknisiä innovaatioita, mikäli se tuottaa entistä paremman lopputuloksen ja parantaa vahvistimen käytettävyyttä. Yksi esimerkki tällaisesta on Bluetone Bias Rate-mittari, joka tekee vahvistimen pääteputkien vaihdon ja biasoinnin todella helpoksi. Variac-tekniikkaan perustuva Bluetone OPC (Output Power Control) on yksi tapa korvata vahvistimen perinteinen master volume-säädin.

Bluetone vahvistimet ja niiden ominaisuudet

Olemme suunnitelleet useita Bluetone-vahvistinmalleja, jotka kattavat laajan käyttöalueen kitaristeille ja basisteille rautalangasta hard rockiin ja metalliin. Valmiiden vahvistin- ja kaiutinmallien ominaisuudet sekä hinnat löytyvät niiden omilta alasivuilta. Teemme myös asiakkaan tarpeiden mukaisia yksilöllisiä vahvistimia tai paranneltuja versioita muista vahvistinmalleista. Voimme myös modata ja parannella jotain valmista putkivahvistinta jos niin haluat. Esimerkki tällaisesta on PPIMV:n (Post Phase Inverter Master Volume) asentaminen vahvistimeen.

Pyrimme pitämään käsintehtyjen Bluetone vahvistinten hinnat järkevällä tasolla, jotta mahdollisimman moni soittaja pääsisi nauttimaan niiden äänestä. Jokaiselle Bluetone vahvistimelle annetaan 10 vuoden takuu, mikä osaltaan kertoo siitä, että kyse on pitkäaikaisesta investoinnista. Käytämme laadukkaita komponentteja ja noudatamme alan sähköturvallisuusmääräyksiä. Kaikki vahvistimemme sisältävät CE-hyväksynnän.

Jokaisen valmiin Bluetone-mallin sivulla on esitetty kyseisen vahvistinmallin hinta eri kotelovaihtoehdoilla sekä kyseiseen malliin kuuluvien lisäominaisuuksien kuten OPC, PPIMV jne. hinnat. Voit vaikuttaa vahvistimesi suunnitteluun mm. seuraavissa asioissa:

– Kotelon pintakäsittely/tolexin väri ja kuviointi/lakattu tweed/öljytty jalopuu
– Kotelon etuseinä/tolex/metalliverkko/kangas
– Combokotelon/kaiuttimen etukankaan väri ja kuosi
– Kotelon suojakulmat
– Kotelon nahkakahvan väri
– Kotelon nuppien väri ja malli

Uudella Bluetone Amp Builderilla voit suunnitella unelmavahvistimesi nyt täysin itse. Näet samalla mitä se tulee kokonaisuudessaan maksamaan.

Jos edellä mainitut vaihtoehdot eivät riitä, teemme sinulle haluamasi vahvistimen tai kaiutinkaapin yksilöllisenä custom-ratkaisuna.  Custom mallit-sivulla on esimerkkejä asiakaskohtaisista Bluetone vahvistimista.

Lisäominaisuudet/modaukset valmiisiin putkivahvistimiin

Saat meiltä myös dynaamiset OPC-tehonsäätöpiirit sekä katodibias-, että fixed bias putkivahvistimiin perinteisen master volume-säätimen tilalle/lisäksi. Jos et osaa tai halua itse asentaa sitä, teemme sen sinulle kohtuulliseen hintaan. Bluetone OPC (Output Power Control TM) on tällä hetkellä monen mielestä paras tapa saada huippuvahvistimesta paras saundi ulos ilman kohtuutonta äänenpainetta. Jos et halua sitä, yksi vaihtoehto on PPIMV-säädin (Post Phase Inverter Master Volume), jolla saadaan myös vaiheenkääntöputken särö mukaan pääteasteen särösaundiin. Se on perinteistä master volumea parempi keino äänenpaineen hillintään ja päätesärön tuottamiseen. Lisää tietoa yllämainituista termeistä ja asioista löydät sivuiltamme kohdasta Vahvistininfo.

Huollot ja modaukset

Teemme tarvittaessa myös huoltoja ja modauksia erilaisiin putkivahvistimiin. Muutamme vaikka Fenderin Silver Face-vahvistimen Black Face-versioksi tai modaamme perus Marshallisi aivan eri luokan vahvistimeksi. Bluetone Dusty Roadin Crunch-kanava on mm. pitkälle modattu Marshall JCM800/2204:n etuaste.

Puukotelot tilaustyönä

Kysy meiltä myös tarjousta tarpeesi mukaisista laadukkaista puukoteloista jos haluat tehdä oman vahvistimesi tai kaiuttimesi itse (myös Uraltone Jr:ään). Esimerkkejä puukoteloista näet eri Bluetone-mallien kuvissa näillä sivuilla.

Yhteystiedot

Kun haluat tietää lisää Bluetone-vahvistimista, tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla tai puhelimella. Yhteystietomme löytyvät täältä.

Takuu

Annamme 10 vuoden takuun Bluetone-vahvistimen ensimmäiselle ostajalle poislukien kuluvat osat kuten putket ja tahallisesti aiheutetut vahingot ym.

Harry & Matti
Tube Amp Designers

Copyright© Bluetone 2017 | Site design by Vladimir Halinen