Custom Shop

Valmistamme omien Bluetone vakiomallien lisäksi myös asiakaskohtaisia, yksilöllisiä vahvistin- ja kaiutinkaappiratkaisuja. Nämä hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti. Jos haluat vakiomallista poikkeavan pintamateriaalin, tai muun tuotteen ulkonäköön liittyvän haluamasi yksityiskohdan, se onnistuu kyllä. Alla on muutamia esimerkkejä tällaisista vahvistimista.

 

Bluetone Ocean 2+2 Custom sisältää yhdistelmän, jossa toinen etuastekanava perustuu Bluetone Odysseukseen ja toinen Bluetone Fried Eyeen. Näistä malleista löydät tarvittaessa lisää tietoa kotisivuiltamme. Vahvistin sisältää myös mm. jousikaiun kanavakohtaisilla säädöillä, bufferoidun efektilenkin, säädettävän Solo Boostin, 2+2 pääteasteen, jossa pääteputkipari vaihtuu kun etuastekanavaa vaihdetaan, sekä pääteputkien automaattisen ABC-biasointijärjestelmän langattomalla käyttöliittymällä (putkien biakset voidaan säätää langattomasti vaikka älykännykällä). Kuvan vahvistimen kotelo on aitoa öljyttyä padouk-jalopuuta. Kotelon etuseinä on lakattua loimukoivua.

 

Bluetone Crossroad 2+2 Reverb Head Ivory bronco frontside 25.5.2016

Bluetone Crossroad 2+2 Reverb Head Ivory Bronco Backside 25.5.2106

Vaikka Bluetone Crossroad kuuluukin meidän perusvahvistinmalleihimme, laitamme tämän asiakkaan tilaaman vahvistimen erikoisversion kuvat ja tiedot myös tänne asiakaskohtaisiin malleihin. Kyseessä on ehkä maailman innovatiivisin käsintehty putkikitaravahvistin. Vahvistin sisältää seuraavat ominaisuudet:

Kolme itsenäistä etuastekanavaa omilla äänenvärinsäätöyksiköillään ja kanavakohtaisella jousikaiulla.

Clean-kanava perustuu modattuun Fender maailmaan ja on sama kuin Dusty Roadissa sekä Fried Eyessä.

Crunch-kanava perustuu modattuun Marshall JCM800-maailmaan.

Lead-kanava  on perustuu vahvasti modattuun/hotrodattuun Marshall-maailmaan.

Kanavaohjaus ja osa efektien kytkennöistä on toteutettu midi-ohjauksella. Vahvistimessa on myös säädettävä, bufferoitu putkiefektilenkki, säädettävä Line Out sekä säädettävä kuulokelähtö.

Pääteaste sisältää kaksi erillistä pääteputkiparia, jotka vaihtuvat automaattisesti kun etuastekanavaa vaihdetaan. Sen lisäksi päätteessä on 2xPPIMV Master Volume-säädöt siten, että toisella masterilla säädetään clean-kanavan signaalia ja toisella crunch- +lead-kanavien signaalia. PPIMV:llä saadaan aikaan päätesäröä myös pienillä äänenvoimakkuuksilla. Päätteessä voidaan käyttää kaikkia yleisimpiä octal-pääteputkia. Pääteaste sisältää myös Presence– sekä Resonance-säädöt.

Vahvistimen virtalähteessä on innovatiivisesti toteutettu, sisäänrakennettu 3-asentoinen Variac-säätö, jolla saadaan säädettyä putkien jännitteitä ja päätetehoa. Pääteaste säröytyy ja kompressoituu sitä helpommin, mitä pienemmät putkien jännitteet ovat.

Vahvistin sisältää myös uusimman version Bluetone Auto Bias Control-järjestelmästämme, joka valvoo ja säätää pääteputkien lepovirrat, eli biakset automaattisesti. Tämä säätö voidaan tehdä perinteisellä Bluetone bias-mittarilla tai täysin langattomasti älykännykällä/tietokoneella, sillä laite sisältää myös langattoman wlan-verkon. Kyse on esineiden internetistä, joka tulee yleistymään elämän eri osa-alueilla vauhdilla lähitulevaisuudessa.

Vahvistin painaa alle 15 kg. Kotelon mitat: pituus= 63,5 cm, syvyys=27,0 cm, korkeus=24,0 cm.

Emme usko, että mistään maailmasta löytyy vastaavanlaista putkivahvistinta tällä hetkellä. Vahvistimen kaikki yllämainitut lisäominaisuudet on liitettävissä myös muihin Bluetone vahvistinmalleihin tarvittaessa. Tavoite on saada ääninäytteet tästä vahvistimesta valmiiksi tämän kesän aikana.

—————————————————————————————————————————————————–

 

Bluetone Red Devil Custom Head red tolex 18.8.2015

 

Bluetone Red Devil Custom Head perustuu modattuun Bluetone Dusty Road Headiin. Muutoksia alkuperäiseen kytkentään verrattuna ovat crunch-kanavan modattu äänenvärinsäätöyksikkö, kanavakohtainen jousikaiku molemmissa etuastekanavissa, kaksi erillistä ppimv master volume-säätöä sekä mahdollisuus käyttää ulkopuolista midi-ohjausta kanavanvaihtoon, kaikuun ja ppim-säätöjen vaihtoon. Vahvistimessa voidaan käyttää kaikkia yleisimpiä octal-kantaisia pääteputkia. Vahvistimen ulkoasu perustuu pitkälti asiakkaan omaan suunnitteluun.

——————————————————————————————————————–

Bluetone-SSS-Head-Black-tolex-19.6.2013-1024x645

 

Bluetone SSS Head perustuu Dumblen Steel String Singer-malliin lisättynä muutamilla Bluetone modauksilla. Vahvistin on tunnettu äärimmäiseen puhtaasta ja erottelevasta saundistaan. Vahvistin sisältää jousikaiun ja efektilenkin. Sen päätteessä on 2x6L6GC putket, joista lähtee n. 40-50 W tehoa.

——————————————————————————————————————–

Voxy_lady-1024x575

 

Tämä vahvistin on 2-kanavainen täysputkinuppi, jossa toinen etuastekanava on toteutettu EF86-pohjaisena yhdellä Tone-säädöllä. Toinen etuastekanava perustuu Bluetone Lead Jr:n etuasteeseen. Pääteaste on toteutettu katodibiasoituna 2xEL84 putkilla. Tässä vahvistimessa on myös PPIMV Master Volume, päätetehon dynaaminen säätö VVR ja bufferoitu putkiefektilenkki.

——————————————————————————————————————–

Bluetone-Killswitcher-Head-+-4x12-Bluetone-speaker-619x1024

 

Bluetone Killswitcher Head on kaksikanavainen täysputkinuppi yhdistettyyn kitara ja bassokäyttöön. Toinen etuastekanava perustuu Bluetone Dusty Roadin crunch-kanavaan ja toinen Bluetone Ace of Bassin etuasteeseen. Etuastekanavien saundeja voidaan miksata yhteen portaattomasti omalla säätimellä. Päätteessä on 4xEL34-putket antaen n. 100-120 W ulostulotehoa. Vahvistin sisältää myös bufferoidun efektilenkin ja päätetehon puolituksen.

——————————————————————————————————————–

Bluetone-TTV-Even-Louder-Head-12.2.2013-4-1024x768

 

Ylempi vahvistin on TTV One Louder Head, jonka etuaste perustuu Lee Jacksonin PC-GP1k vahvistimeen ja muut osat omaan suunnitteluun. Vahvistimessa on n.15 W 2x6V6GT-putkilla varustettu katodibiasoitu pääteaste, bufferoitu, lähtötason säädöllä ja jalkakytkimellä varustettu putkiefektilooppi, PPIMV Master Volume sekä päätetehon dynaaminen säätö VVR.

Alempi vahvistin on TTV Even Louder, jossa on käytännössä Dusty Roadin JCM 800-tyyliset ja Ironmanin SLO100-tyyliset etuastekanavat.

Copyright© Bluetone 2017 | Site design by Vladimir Halinen