AcDc II

Uudistimme nykyisen Bluetone AcDc vahvistinmallin lisäämällä siihen joitain uusia ominaisuuksia kuten sisäänrakennetun Variacin ja kanavakohtaisen ppimv master volumen. Bluetone AcDc II perustuu modattuun Marshall Plexi/JMP50-maailmaan ja modattuun Marshall JCM800/2204-maailmaan. Se on aito 2-kanavainen vahvistin, jossa etuastekanavaa voidaan vaihtaa jalkakytkimellä. Kanavanvaihdon yhteydessä vaihtuvat myös kanavakohtaiset ppimv master volumet, mikä helpottaa erilaisten särösaundien ja äänenpainetasojen hallintaa.

Plexi/JMP50-kanavassa on sekä Normal, että Bright-sisäänmenokanavat omilla Volume-säädöillään ja yhteisellä äänenvärinsäätöyksiköllä (Treble, Middle, Bass). Kanava on sisäisesti kytketty siten, että siinä ei tarvita ulkopuolista jumpperijohtoa niiden yhtäaikaiseen käyttöön. Kanavan kytkentää on myös paranneltu siten, että Normal-kanava on alkuperäistä käyttökelpoisempi bassopään osalta ja Bright-kanavan saundia on jonkun verran tukevoitettu alkuperäiseen verrattuna. Kanavassa on myös Parallel-Split-kytkin, joka muuttaa kytkentää JTM45 maailmasta JMP50- tyyppiseen.  Edellisten lisäksi kanavassa on Boost-kytkin.

Crunch-etuastekanava sisältää Gain, Treble, Middle, Bass ja Master-säätimet, sekä 3-asentoisen Boost-kytkimen. Tästä kanavasta saa erilaisia äänimaailmoja kevyistä rosoista aina ulvoviin lead-särösaundeihin asti. Kanava sisältää useita Bluetone modeja sen äänenlaadun ja käyttökelpoisuuden parantamiseksi.

Vahvistimen pääteasteessa voidaan käyttää kaikkia yleisimpiä octal-kantaisia pääteputkia (6V6GT, EL34, 6L6GC jne.) kunhan ne biasoidaan putkien vaihdon yhteydessä. Vahvistimen pääteteho on 2xEL34-putkilla n. 40-50 W. Vahvistimen pääteasteessa on vakiovarusteena kanavakohtaiset PPIMV (Post Phase inverter Master Volume)-säädöt, joilla vahvistimen pääteasteen särömaailma saadaan parhaiten hyödynnettyä. Sen lisäksi vahvistimessa on sisäänrakennettu 3-asentoinen Variac-säätö, joka vaikuttaa vahvistimen päätetehoon ja päätteen kompressoitumiseen sekä säröytymiseen. Eddie Van Halen teki Variacin kuuluisaksi käyttäessään sitä omilla levyillään uransa alkuvaiheessa.

Vahvistimeen saa myös haluttaessa 2+2 pääteasteen. Tämä tarkoittaa sitä, että kummallekin etuastekanavalle on oma, vapaasti valittava pääteputkiparinsa omalla ppimv master volumella. Pääteputkipari vaihtuu samalla kun etuastekanavaa vaihdetaan.

Vahvistin sisältää vakiovarusteena bufferoidun, säädettävän putkiefektilenkin ulkopuolisten studiotason efektien käyttöön. Efektilenkki voidaan kytkeä päälle ja pois jalkakytkimellä.

– Vahvistin normaalitolexilla päällystettynä ja 2xEL34-pääteputkilla 1800 €
– Vahvistin aidolla lakatulla tweedillä päällystettynä ja 2xEL34-pääteputkilla 1950 €
 Vahvistin aidolla öljytyllä mahonkikotelolla ja 2xEL34-pääteputkilla 2050 €

Lisäominaisuudet

– 2+2 pääteaste 220 €
-100 W pääteaste 4xEL34 putkilla ja tehonpuolituksella 250 €
– 2xPPIMV sisältyy hintaan
– Variac (Päätetehon säätöön ja säröytymiseen) sisältyy hintaan
– Bluetone Bias Rate mittari 120 € vahvistimen tilauksen yhteydessä, muutoin 150 €
Bluetone Auto Bias Control pääteputkien biasointiin ja valvontaan (sisältää mittarin) 180 €
 Säädettävä Line Out xlr-liittimellä 80 €
– Bufferoitu, jalkakytkintoiminen putkiefektilenkki sisältyy hintaan (included)
– Kotelon suojahuppu 50 €

Nämä hinnat sisältävät 24 % alv.n ja ovat voimassa toistaiseksi.

Ääninäytteitä


Copyright© Bluetone 2017 | Site design by Vladimir Halinen